Bedemand

Når én man har kært falder bort, er der en lang række opgaver, man skal tage stilling til.

Når man mister et familiemedlem eller en nær bekendt, går man en svær periode i møde, hvor der er en række af praktiske opgaver, der skal tages hånd om. Med os som bedemand får du en stor hjælp i en svær periode, hvor tiden ikke skal bruges på praktiske opgaver, men på at sige farvel og sørge med ens nære. Med den rette bedemand får du de bedste betingelser for en god afsked, hvad end der er tale om begravelse, bisættelse eller en borgerlig ceremoni. Med Hejslet Begravelsesforretning får du en professionel og sympatisk bedemand, som gør tiden efter dødsfaldet mere overskueligt.

Troværdige og uddannede bedemænd

Hejslet Begravelsesforretning består af en række uddannende og eksaminerede bedemænd, som har den fornødne viden og erfaring. Du er derfor i trygge hænder, da vi har mange års erfaring med både begravelser og bisættelser. Vi ved derfor, hvor hårdt det kan være at miste et nært familiemedlem eller bekendt, og vi yder derfor vores service på et fundament af tryghed, omsorg og professionalitet.

Det er en kæmpe tillidserklæring, når vi bliver valgt som den ansvarlige bedemand, og dette gør vi alt for at efterleve. Vi anser det som et privilegium at hjælpe afdøde afsted på deres sidste rejse, og dermed give de pårørende de bedste betingelser for en god afsked.

Bedemænd til begravelse, bisættelse eller borgerlige ceremonier

Vi er en bedemandsforretning med mange års erfaring, og vi har derfor stået for en række af forskellige afskedsceremonier. Vi kan derfor være behjælpelige med både begravelse, bisættelse og mere utraditionelle ceremonier, og vi ved, hvor vigtig en personlig afsked kan være for nogle. Derfor lytter vi gerne til specielle ønsker, som de pårørende måtte have, og vi forsøger efter bedste evne at efterkomme disse. Vi går altid det ekstra skridt for de pårørende, da denne tid skal være så overskuelig som muligt.

Kontakt os 

Ønsker du at høre mere om vores bedemandsforretning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 14 99 14 Vi ved, hvor hård tiden efter et dødsfald kan være, og vi er derfor altid åbne og professionelle, når vi taler med pårørende. 

Det er vigtigt for os, at pårørende får muligheden for en god afsked med deres kære. Dette er grundlaget bag vores forretning, da vi ved, hvor vigtig det sidste farvel er for mange mennesker.

Vi sikrer, at dine kære får en personlig og smuk afsked,
og vi står parat til at hjælpe dig og din familie

Vi hjælper

med alt det praktiske
N

God rådgivning

i en svær tid

Et respektfuldt farvel

Gør det sidste farvel særlig

Kontakt os i dag!

    Telefon

    Tlf: +45 96 14 99 14