Bedemand i Sæby

Når én man har kært falder bort, er der en lang række opgaver, man skal tage stilling til.

Har du mistet et familiemedlem eller en nær bekendt, kan du med fordel kontakte vores bedemand i Sæby. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe familie og venner i den svære periode efter et dødsfald. Perioden efter et dødsfald er ofte fyldt med sorg og afsavn, og selv de mindste opgaver kan derfor virke som en lang kamp for nogle. Vi har en unik og lang erfaring inden for området, og kan derfor være en solid og troværdig samarbejdspartner i den svære tid.

Vi er en bedemandsforretning, som altid går det ekstra skridt for de efterladte, og vores vigtigste formål er altid at sikre, at afdødes ønsker bliver til en realitet. Dette gør vi gennem en god kontakt med pårørende, så der opnås den bedst mulige afsked.

Få hjælp i den svære tid

Når vi mister et nært familiemedlem eller en nær bekendt, opstår der en række opgaver, der skal tages hånd om kort tid efter dødsfaldet. Dette er for mange en uoverskuelig opgave, da fokus ofte er på at sørge og være sammen med familien og venner. Netop her kommer Hejslet Begravelsesforretning ind i billedet. Vi kan nemlig løfte en tung byrde fra de pårørendes skuldre gennem vores arbejde. Vi varetager en række af de praktiske gøremål, der opstår, og vi er imødekommer, efter bedste evne, gerne ønsker fra pårørende til afdøde.

Vi sætter en stor ære i at give pårørende de bedste betingelser for et sidste farvel. Dette gør vi gennem en professionel og empatisk tilgang til arbejdet, som sikrer de pårørende en bedemand, de kan stole på.

Bisættelse, begravelse eller borgerlig ceremoni

Hos Hejslet Bedemandsforretning kan vi varetage både bisættelser, begravelser og borgerlige ceremonier. Derudover kan vi også være behjælpe med mere alternative afskedsceremonier, hvis afdøde har afgivet specielle ønsker i ‘Min sidste vilje’.

Vi er medlem af Danske Bedemænd, som betyder, at vi altid er opdaterede inden for begravelseshjælp samt de nyeste regler og regulativer inden for området. På den måde er pårørende altid sikret et korrekt udført arbejde, hvor kvalitet og etik er højest på dagsordenen.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores bedemandsarbejde i Sæby, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 14 99 14. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, hvad end du har spørgsmål til vores arbejdsgang eller vores priser.

Hejslet Begravelsesforretning

Vi sikrer, at dine kære får en personlig og smuk afsked,
og vi står parat til at hjælpe dig og din familie

Vi hjælper

med alt det praktiske

God rådgivning

i en svær tid

Et respektfuldt farvel

Gør det sidste farvel særlig

Kontakt os i dag!

    Telefon

    Tlf: +45 96 14 99 14