Fremvisning af afdøde

Som pårørende er det vigtigt at overveje, hvordan man ønsker at tage afsked med afdøde

Se afdøde

Ofte ønsker nogle pårørende at tage en personlig afsked med afdøde, inden han eller hun sendes på sin sidste rejse. Der er flere forskellige måder, at denne afsked kan ske på. Det er for eksempel ofte en tradition at synge afdøde ud. Her synger de pårørende en salme ved afdødes båre, mens andre vælger at sige farvel ved at have kisten stående i hjemmet indtil højtidelighedsdagen. I de fleste kirker kan man også få mulighed for at se afdøde inden begravelsen eller bisættelsen, ligesom man på sygehuset kan få mulighed for at tage afsked i sygehusets kapel.

Mulighederne for en sidste personlig afsked med afdøde er således mange, og hos Hejslet Begravelsesforretning tager vi altid, så vidt det er muligt, hånd om de pårørendes individuelle ønsker. Vi er desuden uddannede kirkesangere, og vi er derfor også i stand til at synge for på de fleste salmer og sange, hvis dette ønskes af de efterladte.

Som pårørende er det altid vigtigt at overveje, hvordan man ønsker at tage afsked med afdøde – har man lyst til at se afdøde? Her er det vigtigt at overveje, at det i nogle tilfælde kan være en god idé at huske afdøde i stedet for at se afdøde, da han eller hun kan have taget forandring på grund af tid, sygdom, ulykke eller andet.

Hejslet Begravelsesforretning

Vi sikrer, at dine kære får en personlig og smuk afsked,
og vi står parat til at hjælpe dig og din familie

Vi hjælper

med alt det praktiske

God rådgivning

i en svær tid

Et respektfuldt farvel

Gør det sidste farvel særlig

Kontakt os i dag!

    Hejslet Begravelsesforretning ApS

    Grønnegade 12 9300 Sæby

    Telefon

    Tlf: +45 96 14 99 14