Handlingens art

Der findes mange måder hvorpå, man kan sende afdøde ud på sin sidste rejse

Den sidste afsked

Der findes mange forskellige måder hvorpå, man kan sende afdøde ud på sin sidste rejse. De mest kendte handlinger herfor er begravelse eller kremering/bisættelse, men der kan også være ønske om en mere speciel handling. Hvis afdøde var medlem af folkekirken, skal specielle ønsker godkendes af begravelsesmyndigheden, hvilket Hejslet Begravelsesforretning selvfølgelig er behjælpelige med at ansøge om. Alle ønsker kan fra vores side så vidt muligt imødekommes, så længe det er inden for vores etiske og moralske formåen. Vi vil desuden gerne hjælpe ved selve handlingen med eksempelvis afholdelse af tale, spille trompet, synge, sørge for anlæg, stole og meget andet, som de pårørende kan have til ønske.

Ligesom der kan være særlige ønsker til afskedens handling, kan afdøde eksempelvis også have til ønske at få sat sat sin aske ned på egen grund eller i et umbarium eller få den spredt ud over havet. For at muliggøre dette, skal det godkendes af de offentlige myndigheder, hvilket vi selvfølgelig sørger for at ansøge om.

Er afdøde ikke medlem af folkekirken eller et andet troessamfund, vil vi gerne, i samråd med de pårørende, være behjælpelige med tale, eventuel organist/solist eller lokation for højtideligheden.

Kontakt os i dag!

    Hejslet Begravelsesforretning ApS

    Grønnegade 12 9300 Sæby

    Telefon

    Tlf: +45 96 14 99 14