Danske Bedemænd

Hos os er det vigtigt, at vores kunder er sikret et stykke kvalitetsarbejde

Din garanti for faglighed

Hos Bedemand Hejslet i Sæby tæt på Frederikshavn er det vigtigt for os, at vores kunder er sikret et stykke kvalitetsarbejde. Derfor er vi medlem af foreningen Danske Bedemænd. Dette medlemskab sikrer, at vi altid er velinformerede om begravelseshjælp, efterlevelseshjælp og nye regler og regulativer inden for begravelse og kremering.

Vores medlemskab af Danske Bedemænd giver os desuden adgang til tre meget vigtige muligheder, som vi kan tilbyde vores kunder – Min Sidste Vilje, Elysium og ”Hvor går man hen når man går bort?”.

Min sidste vilje er en skriftlig erklæring, som man kan vælge at gøre brug af, inden man falder bort. Min sidste Vilje henvender sig således særligt til de, som gerne vil sikre sig, at ønsker i forbindelse med ens eget dødsfald bliver italesat, og at de nærmeste pårørende får kendskab til disse ønsker.

Gennem Danske Bedemænd er der også mulighed for at lave en begravelsesopsparing; Elysium. Gennem dette tilbud kan man sikre sig, at ens begravelse eller bisættelses afholdes nøjagtigt, som det er nedfældet i Min sidste Vilje. Opsparingen er båndlagt, og den kan derfor kun bruges til ens sidste rejse.

”Hvor går man hen når man går bort?” er en børnebog, som er udgivet af Danske Bedemænd. Bogen er skrevet og illustreret med særligt henblik på at omfavne børn og forklare dem, på en blid og rar måde, hvad der sker, når vi ikke er her mere. Man kan dermed bruge bogen til fælleslæsning eller højtlæsning og på den måde sammen sætte ord på, hvad det vil sige at miste en, som man har kær. Sammen med bogen hører desuden en CD, hvor Lone Hertz læser bogen højt. Find Min Sidste Vilje her

Læs eventuelt også piecen “Når nogen dør” fra Danske Bedemænd.

Hejslet Begravelsesforretning

Vi sikrer, at dine kære får en personlig og smuk afsked,
og vi står parat til at hjælpe dig og din familie

Vi hjælper

med alt det praktiske

God rådgivning

i en svær tid

Et respektfuldt farvel

Gør det sidste farvel særlig

Kontakt os i dag!

    Hejslet Begravelsesforretning ApS

    Grønnegade 12
    9300 Sæby

    Telefon

    Tlf: +45 96 14 99 14