Bedemand i Brønderslev

Når én man har kært falder bort, er der en lang række opgaver, man skal tage stilling til.

Bedemand Brønderslev

Vores begravelsesforretning i Brønderslev er din hjælpende hånd i den svære tid. Vi ved, hvor hårdt det er, når livet går på hæld, for en du har kær samt hvor svær en tid, du går i møde. Derfor står vi som bedemænd i Brønderslev klar til samle dig og dine kære op, når I har allermest brug for det.

Bedemanden sørger for et respektfuldt farvel

Vi møder dig, hvor du er. Som bedemænd forstår vi din situation, og vi ved, hvor svært det kan være at planlægge den sidste afsked. Derfor står vi til rådighed med stor respekt for din situation. Derfor betyder det meget for os, at vi kan give jer, som pårørende, mest mulig støtte i perioden.

Vi har opbygget en lang række professionelle kompetencer, som gør, at vi kan varetage alle typer af dødsfald, hvad end det sker herhjemme, i udlandet eller hvis afdøde skal på sin sidste rejse til et andet land end Danmark. De personlige behov for den sidste afsked er meget vigtige, og som vi undervejs behandler med stor respekt. Derfor er det meget vigtigt for os at give de efterladte en individuel og personlig behandling, som har udgangspunkt i de pårørendes behov.

Troværdige bedemænd i Brønderslev varetager det praktiske

Bedemændene i bedemandsforretningen i Brønderslev står klar med professionel rådgivning, hvor vi omgås den afdøde og de pårørende med stor respekt, sympati og troværdighed.

Vi kan varetage både bisættelser, begravelser og borgerlige ceremonier. Vi ved, hvor vigtig den personlige afsked er. Hvis afdøde har udfyldt nogle ønsker i ‘Min Sidste Vilje’, står vi også klar til at hjælpe med at udføre disse ønsker. Hos Hejslet begravelsesforretning i Brønderslev sørger vi for alle de praktiske og administrative opgaver, som et dødsfald af et kært menneske medfører.

Vi starter med en personlig samtale, hvor vi med stor sympati lytter til din historie, og vi giver en række råd og vejleder dig bedst mulig gennem den næste svære tid. Vi tager kontakt til præst, sogn og kirkekontor. Vi tager os også gerne af flere praktiske opgaver, som at anmelde dødsfaldet, kontakte bank og skifteret, give råd om kister og blomster samt indrykke en dødsannonce efter ønske.

Med vores praktiske overtagen får du de bedst mulige forudsætninger for at sørge over tabet af din kæres liv.

Kontakt bedemanden i den svære tid

Har du mistet en kær, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak på telefon   96 14 99 14 eller pr. mail: begravelse@hejslet-begravelsesforretning.dk for at høre mere om, hvordan vi som bedemænd håndterer vores arbejde.

Adresse:

Hejslet Begravelsesforretning i Brønderslev

Vi sikrer, at dine kære får en personlig og smuk begravelse i Brønderslev.

Vi hjælper

med alt det praktiske

God rådgivning

i en svær tid

Et respektfuldt farvel

Gør det sidste farvel særlig

Kontakt os i dag!

    Telefon

    Tlf: +45 96 14 99 14