Danske bedemænd

Hos os er det vigtigt, at vores kunder er sikret et stykke kvalitetsarbejde.

Danske bedemænd

– Brancheforening for danske begravelsesforretninger

Hejslet Begravelsesforretning er medlem af Danske Bedemænd, der er en brancheforening for uddannede bedemænd i Danmark.

Danske Bedemænd blev stiftet i 1957 og har i dag godt 300 medlemsforretninger fordelt over hele Danmark, der varetager halvdelen af alle begravelser i Danmark. Som medlem er vi underlagt foreningens etiske og faglige regler og er tilknyttet en garantifond.

Brancheforeningens mål

I Danmark er der ca. 55.000 dødsfald pr. år. Hvert dødsfald er unikt og skal varetages ud fra de særegne ting, der kendetegnede den afdøde og de pårørendes ønsker til et værdigt farvel.

Som medlem af foreningen er det vores fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske.

Brancheforeningen arbejder konstant med at sikre høj etik og levering af en sikker ydelse, da en begravelse eller bisættelse ikke kan gøres om. Fælles for alle medlemmer er derfor et krav om en kvalificerende grunduddannelse fulgt op med løbende opdatering på samfundets love og regler samt mulighed for efteruddannelseskurser og diplomuddannelse. Mange af brancheforeningens bedemænd er, ligesom Hejslet Begravelsesforretning ISO9001-certificeret.

Hvem kan blive medlem?

Bedemænd, der driver begravelsesforretning i Danmark, kan ansøge om optagelse som medlem af foreningen.

Der stilles dog krav om, at foreningens grunduddannelse skal gennemføres inden for de første 2 års medlemskab.

Desuden forpligter medlemmerne sig til også at overholde foreningens etiske regler samt vedtægter.

Læs her foreningens vedtægter og etiske regler

Garantiordning

Alle medlemmer af Danske Bedemænd er desuden omfattet af foreningens garantiordning, der også har til formål at sikre kunderne et fagligt korrekt udført arbejde af bedemanden.

Sterinlys langs bordkant