Om os

Vi ved, hvor hårdt det er at miste et nært familiemedlem eller bekendt, og vi yder derfor vores service på et fundament af tryghed, omsorg og professionalitet.

Personale

Historie

Den 1. oktober 1984 starter Villy Hejslet op som selvstændig bedemand, i samarbejde med sin hustru Ingrid Hejslet. Dengang hed forretningen “Sæby og omegns begravelsesforretning”.

Allerede året efter i 1985, flytter de og forretningen til de nuværende lokaler på adressen Grønnegade 12, 9300 Sæby. Til start blev forretningen drevet i den private spisestue, inden man kunne tage de nuværende lokaler på adressen i brug omkring år 2001.

I 1995 får Villys søn, John Hejslet mod på at starte som selvstændig bedemand og opkøber Frederikshavns begravelsesforretning.

Efter, i et par år, at have kørt sideløbende forretninger, beslutter Villy og John at samle de to forretninger under navnet, Hejslet Begravelsesforretning.

I 2001 bliver Frank Hejslet ansat i firmaet, og i 2005 overtager de to sønner Frank og John ejerskabet af forretningen efter deres far, mens Villy fortsætter som medarbejder indtil sin død i 2010.

I foråret 2022 bliver John tilkendt førtidspension, og han trækker sig fra firmaets daglige ledelse, hvorefter Frank driver virksomheden videre som eneejer.

Forretningen ser frem til at kunne fejre 40 års jubilæum i 2024.

Rustvogn