Bedemand i Hals

Din lokale bedemand i Hals hjælper med at gøre det sidste farvel helt særligt. 

Bedemand Hals

Når et menneske bliver frataget livet, står de pårørende tilbage med et stort savn samt en række praktiske opgaver, der skal tages stilling til. I perioden, hvor sorgen kan fylde det hele, kan det være svært at samle sig om alt det praktiske. Med hjælp fra Hejslet bedemandsforretning i Hals får du en hjælpende hånd i den svære tid, hvor vi hjælper dig på vej ved at håndtere alt det praktiske. På den måde får du mere tid til at være sammen med dine kære, så I sammen kan sige farvel på bedste vis.

Du bør vælge den rette bedemand med omhu, så dig og dine kære får de bedste betingelser for at tage god afsked. Med Hejslet bedemandsforretning i Hals bliver du mødt af yderst  professionelle og sympatiske bedemænd, så du får de bedste betingelser for at lægge det praktiske ansvar fra dig.

Professionelle og sympatiske bedemænd i Hals

Vores begravelsesforretning i Hals består af yderst kompetente og veluddannede bedemænd med mange års erfaring. Hos os er du og dine kære i trygge hænder. Vi ved at den efterfølgende periode er svær og fyldt med mange forskellige følelser. Vi lægger en dyd i at omgås jer med stor respekt, tryghed samt sympati.

Vi tager det ikke som en selvfølge at få overrakt det enorme ansvar som bedemand. Vi yder derfor altid vores bedste for at efterleve de forventninger, som ansvaret og den enorme tillid medfører.

Din hjælpende hånd i den svære tid

Vores mange års erfaring som bedemænd gør, at vi har prøvet lidt af hvert. Derfor hjælper vi med både de traditionelle bisættelser eller begravelser, men vi hjælper dig også gerne med at skabe en mere utraditionel afsked. Vi ved hvor meget det betyder at tage den helt rigtige og personlige afsked.

Måske din afdøde kære udtrykte et ønske om den sidste afsked et bestemt sted i Hals eller omegn. Det kan være alt fra et ønske om en bestemt kirke og kirkegård, men måske også et ønske om hvor den efterfølgende ceremoni skal holdes. Hals placering ved Limfjordens udmunding indbyder til ceremoni i smukke omgivelser. Vores stærke lokalkendskab til Hals gør, at vi står klar med rådgivning ift. gode placeringer i byen.

Har du mistet en kær?-  kontakt os i dag

Står du i den svære situation og har mistet en kær? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon:  96 14 99 14 eller pr. mail: begravelse@hejslet-begravelsesforretning.dk for en uforpligtende samtale, hvor du kan høre om, hvordan vi påtager os opgaven som professionel og sympatisk bedemand i Hals.

Vi ved, hvor mentalt drænende perioden kan være for dig og dine kære, og derfor vil vi gøre alt for at skabe rammerne for den bedst mulige sidste afsked.

Adresse:

Hejslet Begravelsesforretning

Vi sikrer, at dine kære får en personlig og smuk afsked,
og vi står parat til at hjælpe dig og din familie

Vi hjælper

med alt det praktiske

God rådgivning

i en svær tid

Et respektfuldt farvel

Gør det sidste farvel særlig

Kontakt os i dag!

    Telefon

    Tlf: +45 96 14 99 14